Nyproduktion

BB Rör hjälper till med alla typer av VVS-installationer och planering vid nyproduktion. Vi tar uppdrag från både byggbolag, entreprenadfirmor, fastighetsägare och bostadsrättsföreningar, liksom direkt från privatkunder. 

Vi hjälper till med allt från rådgivning till installation och löpande service vid nyproduktion. Som branschcertifierad VVS-expert ser vi alltid till att jobbet blir rätt gjort och följer alla branschregler.

Kontakta oss om ni till exempel behöver hjälp med: 

  • Planering av VVS-installationer
    Spara tid och pengar genom att planera VVS-installationerna rätt från början. Vi hjälper till med planering och rådgivning oavsett storlek och komplexitet. Från fasta installationer i enfamiljs- och flerbostadshus till komplexa VVS-system på industrier och företag.

  • VVS-installationer
    Vi utför alla typer av VVS-installationer vid nyproduktion. Ofta helhetsuppdrag för vatten-, värme- och sanitetssystem, men även enskilda installationer vid behov.

  • Service efter nyproduktion
    Ni kan anlita BB Rör för VVS-service och löpande underhåll efter installation av komplexa VVS-system.

Kontakta oss för att få en snabb hjälp och offert för service och installationer.

Hos oss är det snabba puckar – det är självklart viktigt med omedelbar hjälp när vatten och avlopp strular! Vi ser även till att ge snabb återkoppling till dig som behöver hjälp eller rådgivning för planerade VVS-arbeten.