Kundreferenser

Vi totalrenoverade vårt hus och Boris team bytte stammar i hela huset, bytte från direktel till vattenburen värme med bergvärmepanna samt byggde två nya badrum. Boris var oerhört professionell rakt igenom. Allt arbete var extremt väl genomfört och kommunikationen med oss var tydlig genom hela processen. Vi är jättenöjda med Boris och vill verkligen rekommendera honom och hans team.

Ola & Ida

Om man letar efter en professionell, effektiv och alltid serviceorienterad rörmokare med schysst värdegrund och varmt hjärta, så ser man till att man har Boris mobilnummer sparat på sin mobiltelefon, för man kommer inte vilja ringa någon annan.

Senior företagsledare i Stockholm

Boris och hans team jobbade med rörmockar-arbeten i min källare ett antal dagar under några veckor i Januari 2022. Arbetet innebar installation av vatten, rörlägging i källare som skulle renoveras. Eftersom det var ett gammalt hus, krävdes flytting av tidigare dragningar och nya dragningar från Bergvärmepump till hela huset. Jobbet utfördes på ett mycket bra sätt. Boris kom med förslag på förbättringar och alternativa lösningar. Han var pålitlig och duktig på kommunikation med mig om när arbetet kunde utföras samt. Fakturering var korrekt och enligt avtal. Kan absolut rekommendera Boris och hans team och kommer själv att nyttja honom igen.

Håvard, Täby

Har haft förmånen att jobba med BB Rör på flertalet projekt och jag blir ständigt påmind om hur otroligt kompetenta de är. De är ett gäng väldigt trygga, duktiga & trevliga hantverkare. Jag kan varmt rekommendera dem.

Hediyeh

Vi har använt BB Rör AB till två badrumsrenoveringar och utbyte av en bergvärmepump. De är noggranna med att följa gällande branschregler, är lösningsorienterade och punktliga. De gör ett snyggt jobb och har tydligt specade fakturor avseende tid och material. Vi kan varmt rekommendera BB Rör AB för era VVS-arbeten!

John

BB Rör är utan överdrift mycket proffsiga i såväl bemötande som utförande, men det som överraskar mest är deras korta responstid och känsla för service. Jag har sällan känt mig så trygg i att rekommendera en hantverkare.

Gösta

Kontakta oss för att få en snabb hjälp och offert för service och installationer.

Hos oss är det snabba puckar – det är självklart viktigt med omedelbar hjälp när vatten och avlopp strular! Vi ser även till att ge snabb återkoppling till dig som behöver hjälp eller rådgivning för planerade VVS-arbeten.