Integritetspolicy & villkor

Om oss

BB Rör AB är ett VVS-företag som hjälper privatpersoner och företag med allt inom värme, vatten och avlopp. BB Rör är certifierat av branschorganisationen Säker Vatten, samt har branschcertifikat för VVS-montör utfärdat av VVS-branschens Yrkesnämnd.

Vår webbplatsadress är: https://www.bbrorab.se

Du kan kontakta oss på info@bbror.se

 

Vårt kontaktformulär

Om du skickar ett meddelande till oss via vårt kontaktformulär sparar vi dina lämnade uppgifter för att kunna kontakta dig.

Genom att fylla i formuläret samtycker du till att dina personuppgifter i form av namn, e-postadress och telefonnummer behandlas av oss i syfte att kunna kontakta dig och skapa offerter och utföra uppdrag.

 

Dina personuppgifter

Om du har skickat en förfrågan via denna webbplats kan du begära en exportfil med de personuppgifter vi har om dig, inklusive alla uppgifter du har gett oss via hemsidan. Du kan också begära att vi tar bort alla personuppgifter vi har om dig. Detta omfattar inte eventuella uppgifter som vi är tvungna att spara av administrativa, legala eller säkerhetsändamål.

Kontakta oss för att få en snabb hjälp och offert för service och installationer.

Hos oss är det snabba puckar – det är självklart viktigt med omedelbar hjälp när vatten och avlopp strular! Vi ser även till att ge snabb återkoppling till dig som behöver hjälp eller rådgivning för planerade VVS-arbeten.